Velkommen til våre nettsider!

Hva er faktorer å vurdere når du søker etter makuleringsmaskin?

Både industrielle produsenter og forbrukere kaster utallige gjenstander raskere enn fagfolk innen avfallshåndtering kan behandle dem.En del av løsningen kan være å konsumere mindre, selv om det må skje en enorm mengde personlig, samfunnsmessig og kommersiell endring.

For å gjøre det må industrien legge større vekt på og redusere mengden avfall som faste stoffer, slam og biosolider.Å skaffe en plastkvern gir bedriften din en måte å kutte ned avfallsvolumet på.Hvis du trenger en makuleringsmaskin ofte, vil kjøp av en eliminere leieavgifter og outsourcingkostnader som øker over tid.

En plastkvern er ikke et lite kjøp, så du må være sikker på at du får den riktige maskinen for dine unike behov.Ta en titt på tips for å velge din neste industrielle makuleringsmaskin.

1. Inndatamateriale

Inndatamaterialet er det første du må vurdere når du velger en plastkvern for virksomheten din.Å se på makuleringsmaskiner som ikke behandler inndatamaterialet ditt er sløsing med verdifull tid og ressurser.

Følgende materialer kan du bruke makuleringsmaskinen:

avfallsdunker, vevde poser, fiskenett, avfallsrør, avfallsklumper, søppelbøtte, avfallsdekk, trepall, avfallsbøtte, avfallsfilm, avfallspapir, kartong.

001

 

002

2. Kapasitet og størrelse

Andre spørsmål du må stille om inndatamaterialet er størrelsen på materialet og hvor mye du har tenkt å makulere om gangen.Det er viktig å ikke overbelaste en makuleringsmaskin for best ytelse, men også for sikkerheten, siden en overbelastet maskin kan fungere feil.

Selv om du teknisk sett kan legge en liten mengde materiale i en stor makuleringsmaskin, er det noe som heter for liten last, så sørg for at du også tar hensyn til det.

Hvis du planlegger å makulere flere laststørrelser, sørg for at makuleringsmaskinen er justerbar for å håndtere den kapasiteten.Hvis det ikke er noe du kan finne, kan du vurdere å prøve å kutte ned størrelsen på større lass og få en mellomstor makuleringsmaskin som håndterer begge deler.

003

3. Gjenbruk det du kan

I mange tilfeller kjøper bedrifter industrielle makuleringsmaskiner for å kvitte seg med ikke-farlig avfall og materialer som kan brukes på nytt, men feil makuleringsmaskin kan ødelegge disse planene.

Hvis du planlegger å gjenbruke makulert avfallsmateriale, må du finne ut hvilke spesifikasjoner du må oppfylle for å ha verdi.Å kjøpe en makuleringsmaskin vil bidra til å garantere ensartet utdatastørrelse.

Hvis du håper å makulere flere materialer med én maskin og ønsker å gjenbruke ett eller flere av dem, sørg for at du kan gjøre det uten å forurense produktet.

004

4. Hvor du skal lagre makuleringsmaskinen

De fleste potensielle shredderkjøpere har en plan for oppbevaring av makuleringsmaskinen.Med mindre du får en liten industriell makuleringsmaskin, trenger du en god del tom plass der maskinen skal sitte, da disse ikke er som papirkvernene du har hjemme.

Dimensjoner er ikke den eneste faktoren du må vurdere.Oppbevaringsplassens klima og andre forhold bør ta hensyn til ditt valg av makuleringsmaskin.

Hvis du har et klimakontrollert, tørt innendørsrom for oppbevaring, er du klar til å lagre de fleste makuleringsmaskiner, selv om du fortsatt bør sjekke hvilken som helst modells lagringsspesifikasjoner.

Hvis du ikke har annet enn uteplass eller har uvanlige innendørsforhold som en fryser eller vått produksjonsgulv, må du være sikker på at makuleringsmaskinen trygt kan håndtere det miljøet.


Innleggstid: 18. juli-2022